Innovatiivinen ja monitieteinen tiimi

Sosiaali- ja terveydenhuollon prosessien kehittäminen vaatii asioiden moniulotteista tarkastelua. Toiminnassa yhdistyvät ihminen ja teknologia hyvin moninaisella tavalla, jonka lisäksi toimintaympäristö on hyvin kompleksinen ja sisältää satunnaisuutta. Tästä johtuen tiimimme on muovautunut monialaiseksi. Operaatiotutkimuksen ja teknisen osaamisen lisäksi tiimissämme on tilasto- ja terveystieteiden osaamista.

Ymmärtämällä toimintaympäristön lainalaisuudet ja toimintatavat, yhdistämällä ne hoitotoiminnasta kerättävään valtavaan tietomassaan ja huomioimalla myös ihmisnäkökulma, on mahdollista löytää ja kehittää ratkaisuja, jotka palvelevat niin asiakasta, henkilökuntaa kuin myös palvelun tuottajia.

Osakkaat
Toni Ruohonen

Toni Ruohonen

Toimitusjohtaja (CEO)

Toni on FT (Matemaattinen informaatioteknologia, laskennalliset tieteet) / Jyväskylän yliopiston dosentti ja Synesan toimitusjohtaja. Toni vastaa yhteistyöneuvotteluista, hallinnollisista asioista ja projektien myynnistä. Lisäksi Tonin erityisosaamiseen kuuluu simulointi.

Tutustu lisää
Juha Soikkeli

Juha Soikkeli

Teknologiajohtaja (CTO)

Juha on KTM ja Synesan teknologiajohtaja. Juha vastaa tuotekehityksestä ja kaiken kaikkiaan siitä, mihin panostetaan. Juhalla on myös pääasiallinen vastuu nykytilan analyyseistä.

Tutustu lisää
Pentti Nakari

Pentti Nakari

Datatiedeasiantuntija

Pentti on FT (Matemaattinen informaatioteknologia, laskennalliset tieteet) ja Synesan datatiedeasiantuntija. Pentin työtehtäviin kuuluu laskentaytimien algoritmikehitys, eDromos-työkalun sekä muiden työkalujen arkkitehtuurisuunnittelu ja kehittäminen sekä data-analyysiin liittyvä ohjelmointi silloin, kun tavanomaisemmat datan…

Tutustu lisää
Sanna Karttunen

Sanna Karttunen

Johdon assistentti

Sanna on Synesan johdon assistentti. Sanna vastaa ensisijaisesti yrityksen markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen liittyvistä tehtävistä sekä verkkosivujen päivittämisestä.

Marko Helenius

Marko Helenius

Vanhempi asiantuntija, terveydenhuollon toimintamallit

Marko on tuotantotalouden DI ja täydentänyt osaamistaan Master of Quality -tutkinnolla. Marko on toiminut vaativissa terveydenhuollon kehittämishankkeissa vuodesta 1998 alkaen. Hänen osaaminen painottuu strategiaan, palveluprosessien kehittämiseen ja laatuun.